V imenu varne hiše zbirajo prispevke

Varna hiša Celje je policiste obvestila, da jih je v zadnjem obdobju poklicalo več občanov, ki so jih obiskali neznanci in v njihovem imenu pobirali prispevke za Varno hišo Celje.
Oglej si celoten članek

"Iz celjske Varne hiše sporočajo, da pri njih nikoli ne zbirajo denarja na ta način. Ne izključujejo možnosti, da se na tak način financira kakšna druga Varna hiša, zagotovo pa ne njihova," so sporočili s Policijske uprave Celje.

Občane pa pozivajo, naj od oseb, ki na ta način pobirajo sredstva, zahtevajo, naj jim pokažejo ustrezno pooblastilo in dokument, na katerem naj bo razvidno, v kakšen namen pobirajo denar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.