V industrijskem objektu sta gojila konopljo

Foto: PU Ljubljana Gojilnica konoplje Foto: PU Ljubljana Gojilnica konoplje Foto: PU Ljubljana Gojilnica konoplje
Ribniški policisti so zasegli 226 rastlin konoplje in 44 že posušenih rastlin ter več opreme za gojenje.
Oglej si celoten članek

Policisti so v torek v industrijskem objektu v okolici Ljubljane odkrili prostor, prirejen za hidroponično gojenje konoplje. Zasegli so 226 rastlin, 44 že posušenih rastlin in opremo za gojenje konoplje. Pristojnemu tožilstvu bo policija ovadila moška, stara 39 in 52 let, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Do podatkov, da moška gojita in preprodajata konopljo, so se dokopali ribniški policisti. Na podlagi zbranih obvestil so pridobili odredbo sodišča za hišno preiskavo, ki so jo opravili v torek, odkrili pa cel nasad konoplje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.