V Izoli čez štiri leta

Foto: Žurnal24 Čeprav so mnogi ugibali, kdo bi lahko bil v Izoli županski kandidat Popovičeve S
Volitve. SJN županskega kandidata v Izoli ne bo predlagala.
Oglej si celoten članek

“Želeli smo narediti nekakšno Obalno zgodbo, ampak če ne gre, pač ne gre. Počakali bomo na naslednje volitve,” nam je dejal koprski župan Boris Popovič in tako prekinil ugibanja, ali bo SJN v Izoli postavila svojega močnega županskega kandidata, kot je napovedoval še pred časom.

“Ne čutimo potrebe. Dejstvo je, da zdajšnji župan dela slabo. Upam, da ga zamenjajo brez naše pomoči in da bomo v prihodnje bolje sodelovali,” odgovarja na vprašanji, ali bi katerega od kandidatov podprl in kakšne možnosti daje zdajšnjemu županu Tomislavu Klokočovniku.

Sicer pa se bo v četrtek v Izoli za kandidata v imenu izolskega odbora DeSUS predstavil Branko Simonovič, direktor Hotela Delfin in predsednik občinskega odbora DeSUS Izola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.