V jarkih ugasnili življenji

Foto: Žurnal24 iStock_000002894004XSmall
Ceste so bile tudi včeraj neusmiljene, pod Šmarno goro je življenje izgubil kolesar, pri Beltincih pa je 38-letni moški čelno trčil v tovornjak.
Oglej si celoten članek

Včeraj zjutraj so v jarku ob cesti pri Šmartnem pod Šmarno goro našli mrtvega moškega. Sedeminsedemdesetletni domačin je s kolesom iz neznanega vzroka zapeljal s ceste desno na travnati nasip, tam pa se je prevrnil in obležal v jarku. Dežurni zdravnik je odredil obdukcijo, policisti pa niso odkrili znakov, ki bi kazali na morebitno udeležbo drugega vozila.


Ceste so bile znova neusmiljene. © istockphoto.com

 

Svojo žrtev so zahtevale tudi pomurske ceste. Nesreča se je zgodila pri Beltnicih, ko je 38-letnik med vožnjo proti Odrancem iz neznanega vzroka zavil na nasprotni vozni pas in čelno trčil v tovornjak. Po trčenju je voznika odbilo v obcestni jarek, tako da je na kraju nesreče umrl.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.