V juliju na Kongresnem trgu 150 metrov dolg tobogan

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na ljubljanskem Kongresnem trgu se bo v okviru vodnega dneva mogoče 16. in 17. julija spustiti po 150 metrov dolgem toboganu.
Oglej si celoten članek

Vodni dan v okviru Zelene prestolnice Ljubljane bo 16. in 17. julija na Kongresni trg prinesel tudi 150 metrov dolg tobogan."Najprej smo ga nameravali postaviti le za en dan, a so na občini že povprašali ali ga je možno postaviti za cel konec tedna," nam je povedal Simon Rožnik, direktor agencije Extrem, ki skupaj z Javnim podjetjem Vodovod-Kanalizacija pripravlja vodni dan.

Na dogodku se bo vse vrtelo okoli vode. "Mogoče si bo z mislimi natočiti vodo, tudi manjši bazen bo," je nekaj aktivnosti naštel Rožnik in dodal, da bo "žurka". Dogodek bo potekal od 10. ure naprej, vse aktivnosti pa bodo brezplačne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.