V Kamniku neznanci požagali novoletno smreko

Foto: Kamnik.info
Foto: Kamnik.info
Saj ni res, pa je. V Kamniku so neznanci ponoči požagali osrednjo mestno novoletno smreko z vsemi okraski vred. A po hitri akciji tamkajšnjega komunalnega podjetja smreka znova stoji.
Oglej si celoten članek

V središču Kamnika je bilo ponoči pestro, saj so za zdaj še neznani storilci požagali tamkaj stoječo novoletno smreko. Smreka je sicer padla tako, da ni poškodovala stavb ali avtomobilov na trgu, je pa novoletno okrasje gorelo še tudi potem, ko je drevo že ležalo na tleh, je poročal spletni portal Kamnik.info, ki navaja tudi nekatere podrobnosti.

Na policiji so za Žurnal24 pojasnili, da so bili o podrtem drevesu na Glavnem trgu obveščeni ob 1.40 ponoči. "Policisti so ugotovili, da je do sedaj še neznani storilec požagal okrašeno novoletno jelko, da je padla na vozišče. V dogodku je nastalo za približno 3000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari," je povedala Nataša Pucko, predstavnica PU Ljubljana.

Pristojne službe so takoj stopile v akcijo in marsikateri Kamničan sploh ne bo opazil bistvene razlike, saj okrašena smreka že znova stoji. Trud delavcev je prek socialnega omrežja pohvalil tudi kamniški župan Marjan Šarec.

 
xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • Na kaj me že spominja nenehno iskanje zunanjih sovražnikov? Aja že vem..na komunizem. Vidm da je kr precej desnih komunistov …

  • Kaj češ Murgle so prišle iz mode..začenja se novi modni trend: Za vse so krivi muslimani!. Nikol pa nismo krivi …

  • 19:12 20. December 2015.

    Seveda so muslimani krivi, ker je pač lažje krivdo na njih zvaliti kot na idiotizem in totalno pomanjkanje vsakršne morale …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.