V Kamniku snemajo bollywoodski film

Foto: Livin' Kamnik Snemanje bollywoodskega filma v Kamniku Foto: Livin' Kamnik Snemanje bollywoodskega filma v Kamniku Foto: Livin' Kamnik Snemanje bollywoodskega filma v Kamniku Foto: Livin' Kamnik Snemanje bollywoodskega filma v Kamniku Foto: Livin' Kamnik Snemanje bollywoodskega filma v Kamniku Foto: Livin' Kamnik Snemanje bollywoodskega filma v Kamniku Foto: Livin' Kamnik Snemanje bollywoodskega filma v Kamniku Foto: Livin' Kamnik Snemanje bollywoodskega filma v Kamniku
V Kamniku snemajo bollywoodski film.
Oglej si celoten članek

V Kamniku snemajo bollywoodski film, so objavili na Facebook strani Livin Kamnik. Snemanje poteka na Šutni, to je najlepša ulica v Kamniku, ki pa za potrebe snemanja ni zaprta, nabralo se je že precej radovednežev. 

Danes bo snemanje cel dan potekalo v Kamniku, snemali so že v Štanjelu, jutri bodo v Celju, načrtujejo pa še snemanje v Piranu in v Ljubljani, kjer je ekipa tudi nastanjena. 

Bollywowd je ime za filmsko industrijo v indijskem Mumbaju, ki velja za eno največjih na svetu. Film, ki ga snemajo, pa je, kot lahko razberete tudi iz posnetka, ljubezenska zgodba. 

xxx

Lepote Slovenije so prepričale že precej filmskih ekip, na tej povezavi si lahko ogledate, kaj je nastalo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:40 11. Junij 2017.

    Kamnik je priložnost za vse SLO pozerje .

  • 15:44 9. Junij 2017.

    Če bo tole gledljivo... Kar nekaj jih je bilo tukaj posnetih, nizkoproračunskih, za gledati ni bil nobeden.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.