V Kamniku ustrelili tekača

Med večernim tekom neznanci z neidentificiranim orožjem poškodovali osebo.
Oglej si celoten članek

Na Policijski upravi Ljubljana so nam pojasnili, da so bili kamniški policisti o incidentu obveščeni včeraj okoli 21.30. Neznanci so z neidentificiranim orožjem poškodovali osebo, med tem ko je tekla po Kovinarski ulici. "Glede na naravo poškodbe (površinska), ne gre za strelno orožje, ki uporablja naboje s smodniškim polnjenjem," so še sporočili s policije.

Policisti so takoj začeli s preiskavo, vendar storilca do zdaj še niso identificirali.

Pognal se je za napadalcema

Po poročanju portala kamnik.info je bil poškodovan 36-letni tekač, ki ima poškodovano stegensko mišico. Portal še poroča, da naj bi bila storilca mlajša moška, ki sta streljala iz zasede na parkirišču, natančneje iz prostora za shranjevanje vozičkov – do streljanja je namreč prišlo pri eni od trgovin. Tekač se je po njihovih informacijah sprva pognal za napadalcema, a jima zaradi poškodbe ni mogel dolgo slediti. Obstrelila naj bi ga z zračnim orožjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.