V Kočevskem jezeru izginil moški

V Kočevskem jezeru je danes izginil plavalec. Neuradno gre za mlajšega moškega, doma iz Kočevja.
Oglej si celoten članek

Plavalec je izginil okoli 13.30. Kot so potrdili na PU Ljubljana, naj bi šlo za mlajšega moškega, doma iz Kočevja. Slednji naj bi bil nazadnje opažen med kopanjem v jezeru. Policisti so na obrežju jezera našli tudi njegova oblačila.

Pogrešanega išče 20 potapljačev iz domačega društva Ponirek, na pomoč pa so prišli tudi novomeški in ljubljanski kolegi. Na kraju so tudi policisti, ki skupaj z gasilci preiskujejo tako okolico jezera kot tudi jezero. Pri pregledu okolice jezera je sodelovala tudi helikopterska enota policije. Do tega trenutka osebe še niso našli, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.