V Kölnu smrdi po majaronu in maggiju

Foto: EPA
Foto: EPA
Prebivalce nemškega mesta zbudil močan vonj.
Oglej si celoten članek

Nemški mediji poročajo o močnem vonju v Kölnu. "V Kölnu diši. Ne, smrdi – po majaronu in maggiju," piše nemški spletni portal Bild. Gasilci se z merilnimi postajami že od jutra pomikajo po mestu in jemljejo vzorce zraka, da bi odkrili vir smradu.

"Od 6.40 se nam oglašajo prebivalci mesta in poročajo o močnem vonju v mestu, ki ga opisujejo kot začinjenega in jedkega," je sporočil tiskovni predstavnik kölnskih gasilcev. Bralka Bilda je na Twitterju zapisala: "Tudi pri zaprtih oknih je skoraj neznosno".

Smrad so čez dan občutili še v nekaterih drugih večjih mestih. Do zdaj pa je skrivnost že razrešena: zagorelo je v tovarni, kjer izdelujejo ojačevalce okusov. Nikoli ni bilo nikakršne nevarnosti za zdravje prebivalcev, edini v nevarnosti so bili nosovi.     

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.