V kombiju mrtva ženska, pred vozilom ranjeni moški

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na Hrvaškem odmeva primer, do katerega je zgodaj zjutraj prišlo v Splitu. V streljanju je umrla ženska, katere truplo so policisti našli v kombiju.
Oglej si celoten članek

Splitska policija je ob 4.20 prejela prijavo o streljanju. Ko so prispeli na mesto dogajanja, so v kombiju našli žensko truplo, pred vozilom pa hudo ranjenega moškega. Prepeljali so ga v splitsko bolnišnico, kjer so ga zadržali v oskrbi.

Kot je dopoldne sporočila policija, je v bolnišnici 49-letni moški, ki naj bi ustrelil svojo 50-letno ženo. Ko so ga našli policisti, je imel ob sebi puško. Policisti domnevajo, da je po umoru svoje žene skušal soditi sebi; ustrelil se je v predel glave, a preživel.

Že pred nekaj meseci so ga policisti obravnavali zaradi družinskega nasilja; svoji soprogi je grozil, grožnje ji je med drugim posredovala tudi njuna hči. Policisti so ga takrat priprli a po zaslušaju izpustili na svobodo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:21 28. September 2016.

    če nisi za skup pa če je še tako hudo se da mirne duše živeti sam brez hudiča doma,ne pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.