V kombiju prevažala skoraj dva tisoč litrov kurilnega olja

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Policisti so Jeseničanama zasegli kombi v katerem sta imela skoraj dva tisoč litrov kurilnega olja, njuna pojasnila o izvoru pa so bila neprepričljiva. Iščejo oškodovane.
Oglej si celoten članek

Kombi Renault master z ljubljanskimi registrskimi tablicami je v soboto nekaj pred polnočjo padel v oči že jeseniškim policistom. Ugotovili so, da Jeseničana prevažata več praznih posod za gorivo, peljala pa sta se proti Kranjski Gori.

Ista Jeseničana sta dobri dve uri kasneje v Podkorenu postala sumljiva tudi kranjskogorski policijski  patrulji. Posode – ena  1000  litrska,  dve  200 litrski in 25 različnih manjših posod, so bile tokrat polne.

Jeseničana sta policistom pojasnjevala, da sta olje pripeljala iz sosednje Avstrije, dokazil o izvoru pa nista imela, so sporočili iz policijske uprave Kranj. Ker so bila pojasnjevanja neprepričljiva, so policisti kombi zasegli, v sodelovanju z avstrijskimi varnostnimi organi pa preverjajo sume, da je bilo gorivo ukradeno.

Policija išče oškodovane

K  razjasnitvi  suma  kaznivega  dejanja  pozivajo  tudi  prebivalce Kranjske  Gore  in  okolice, ki  so  jim morebiti ukradli gorivo. Policija poziva tudi, naj se javijo morebitne priče, ki so v noči iz sobote na nedeljo med 23.00 in 1.30 opazile bel kombi Renault master ljubljanskih registrskih oznak.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.