V koprskem odboru SDS je zavrelo

Foto: Žurnal24 “Nekateri odstavljeni člani izvršilnega odbora se očitno s tem ne morejo sprijaz
Stranka. Valdet Kabaš še vedno predsednik koprskega SDS. Očitki dela članstva o neaktivnosti stranke.
Oglej si celoten članek

“Nič ne vem o tem. Sem še vedno predsednik koprskega odbora SDS. Nihče me ni odstavil ali mi odvzel pooblastila,” je presenečeno dejal Valdet Kabaš, predsednik koprskega odbora SDS. Od nekaterih koprskih članov SDS je namreč pritekla informacija, da so mu že pred pol leta odvzeli pooblastila za vodenje koprskega odbora.

A kot nam je potrdila Katarina Culiberg iz službe za odnose z javnostmi v centrali SDS, je Kabaš še vedno predsednik koprskega mestnega odbora in ga skladno s statutom SDS tudi zastopa v javnosti.

Neuradno je slišati, da naj bi bili nekateri člani SDS s Kabašem nezadovoljni, saj naj bi bila stranka od izvolitve februarja lani neaktivna. Zato naj bi že julija zahtevali sklic kandidacijske konference, na kateri bi ga odstavili oziroma imenovali novo vodstvo. “Ne drži. Nihče mi ni rekel, da bi bil nezadovoljen z mojim delom. Določeni člani se očitno ne morejo sprijazniti z razrešitvijo prejšnjega izvršilnega odbora,” je dodal Kabaš. Kandidacijska konferenca naj bi potekala v roku enega meseca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.