V Kranju oborožen rop banke

Foto: bralka
Foto: bralka
Neznanec je vstopil z motoristično čelado, zahteval denar in se odpeljal s skuterjem.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti preiskujejo rop Gorenjske banke, ki se je zgodil danes zjutraj okoli osme ure v Stražišču pri Kranju.

V banko je vstopil oborožen neznani storilec, oblečen v črno in zamaskiran z motoristično čelado črno-sive barve in motoristična očala, nam je razložil Boštjan Lindav s kranjske policije. Storilec je mlajši moški, visok 180 do 185 centimetrov, atletske postave. Zahtevani denar so mu uslužbenci dali, točne vsote pa policisti zaenkrat še ne vedo.

Po dejanju se je odpeljal s skuterjem sive barve. Policisti ga še iščejo in prosijo za pomoč. Morebitne očividce prosijo, da informacije posredujejo na najbližjo policijsko postajo, telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon 080-1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:49 20. Junij 2013.

    Petkrat sem prebral članek ampak nikjer ne najdem orožja! Torej ,ko bom šel danes z motorjem na banko in bom …

  • 10:32 20. Junij 2013.

    sej bo vložu nazaj v JU, samo preko šanka :)

  • 10:31 20. Junij 2013.

    Ma ne sej ni rop, pač je mel ravno cajt in v petek itak gre na morje pa je dobr …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.