V Kranju oropali poštarja

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
V Kranju so trije neznanci oropali poštarja. Vzeli so mu torbo, v kateri pa je bila le pisemska pošiljka - brez denarja.
Oglej si celoten članek

Danes ob 8.20 se je v Čirčah na Smledniški ulici zgodil rop pismonoše, so sporočili iz Policijske uprave Kranj. Trije zamaskirani moški so pristopili do pismonoše in mu odvzeli torbo.

Po do zdaj zbranih podatkih storilci niso odvzeli denarja, temveč pisemske pošiljke. Po dejanju so se v smeri Smlednika odpeljali z osebnim avtomobilom znamke WV pasat, črne barve, ki ima nameščene ukradene registrske tablice s kranjskega registrskega območja.

Vse morebitne priče ali osebe, ki karkoli vedo o ropu, prosijo, da jih o tem obvestijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Preberite še: Zaradi postopkov je varnost še vedno nižja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:16 31. Avgust 2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=idv-u6c6_8w

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.