V Kranju z orožjem na bencinski servis

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Oborožena neznanca sta oropala bencinski servis na Primskovem.
Oglej si celoten članek

Oborožena neznanca sta v petek nekaj pred sedmo uro zvečer oropala bencinski servis na Primskovem v Kranju in odnesla manjšo količino gotovine.

Gre za mlajša moška, ki sta bila oblečena v temnejša oblačila, glavi pa sta si pokrila s kapuco. Eden od njiju je manjše rasti, oba pa sta suhe postave, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Poškodovana ni bila nobena oseba.

Storilca sta po dejanju peš pobegnila proti Ručigajevi ulici, so sporočili s kranjske policijske uprave in dodali, da pri ropu ni bil nihče poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:34 18. Oktober 2013.

    Zgrešil je stavbo,jebi ga.

  • 22:07 18. Oktober 2013.

    se zaveda, bodi prepričan, da se zaveda, ... a prav dosti mar jim za te fante ni.

  • 21:55 18. Oktober 2013.

    Zakaj ni šel raje na sedež DL in storil kaj koristnega zase in državljane.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.