V lasti tudi vila?

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ima Roman Horvat v lasti tudi luksuzno vilo v Dubaju?
Oglej si celoten članek

Simona Dimic in Roman Horvat sta lani pri NLB najela 350 tisoč evrov posojila in kupila hišo v ljubljanski soseski Murgle. Kot že vemo, je Horvat s posojilom kupil še stanovanje za pol milijona evrov, najel naj bi tudi 23 metrov dolgo jahto.

To pa še ni vse. Naš vir nam je danes poslal fotografije luksuzne vile v Dubaju, katere lastnik naj bi bil ravno tako Roman Horvat. Vilo, katere vrednost naj bi bila milijon evrov, oddaja v najem turistična agencija Escape, katere lastnik je Roman Horvat. S to agencijo v tem mandatu največ potuje premier Pahor. Če bi bil Horvat z Dimičevo poročen, ne pa le njen zunajzakonski partner, po zakonu ne bi smel poslovati s Pahorjevim kabinetom.

Vprašanje o lastništvu omenjene luksuzne vile smo želeli to popoldne nasloviti na Horvata, vendar je bil njegov telefon za naše vztrajne klice gluh, odgovoril ni niti na poslano SMS-sporočilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:00 30. Avgust 2011.

    Človk ima počitniški apartma mediji napišejo da ima vilo, če bi mel garažo bi napisali da ima objekt podoben stadionu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.