V lekarni prišlo do napada s sekiro

Foto: Pfrofimedia
Foto: Pfrofimedia
V novomeški lekarni prišlo do pretepa in napada s sekiro, poškodovana dva moška.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so bili nekaj pred 17. uro obveščeni o pretepu v lekarni v Novem mestu. Ugotovili so, da naj bi prišlo do spora in pretepa med osebami, ki se med seboj poznajo in so v sporu. Dvajsetletni osumljenec naj bi s sekiro napadel in poškodoval dva moška, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Poškodovana moška so oskrbeli v novomeški bolnišnici, po prvih informacijah pa nista v smrtni nevarnosti. 20-letnega osumljenca so policisti prijeli in mu odvzeli prostost.

Kot so še zapisali na novomeški policijski upravi, nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin, po zaključeni preiskavi pa bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:09 17. December 2015.

    Žurnalovci ne upajo napisati, da je šlo zopet za ROME!

  • 00:06 17. December 2015.

    Ciganom pa res!

  • 19:34 16. December 2015.

    Dolenjcem je poču film, what's next?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.