V Ljubljani 3. P+R

Foto: Saša Despot Slovenija 18.12.2012 Hofer, trgovina v Fuzinah na zaloski cesti v Ljubljani, sta
Parkiranje. Ob Zaloški cesti 179 novih parkirnih prostorov.
Oglej si celoten članek

Ob križišču Chengdujske in Zaloške ceste bodo danes odprli tretje parkirišče P+R (parkiraj in pelji) v Ljubljani. Nov trgovski center Hofer in garaža sta bila zgrajena v okviru javno-zasebnega partnerstva, v katerem si je Mestna občina Ljubljana (MOL) zagotovila 179 parkirnih prostorov. Celodnevno parkiranje bo stalo toliko kot v Stožicah – 2,40 evra z dvema brezplačnima vožnjama z avtobusom Ljubljanskega potniškega prometa (LPP).

Pol cenejše je na Dolgem mostu, kjer je na voljo 270 parkirnih prostorov (v Stožicah 1.220). Na MOL so načrtovali, da ga bodo letos razširili in ponudili okoli 500 parkirnih prostorov, a načrtov niso uresničili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.