V Ljubljani nalepke proti islamu?

Ljubljanska policija preverja, ali imajo nalepke s protiislamsko vsebino, ki so se pojavile v Ljubljani, znake kaznivega dejanja.
Oglej si celoten članek

Na vratih prodajalne kebaba v Ljubljani so se po poročanju POP TV čez noč pojavile nalepke s protiislamsko vsebino. Na Policijski upravi Ljubljana so potrdili, da so bili v soboto obveščeni o enem primeru nalepk na Viču, imajo pa informacije, da so se pojavile tudi drugje v prestolnici. Vsebine nalepk niso želeli komentirati.

Predstavnik za odnose za javnostmi PU Ljubljana Vinko Stojnšek je pojasnil da je bila nalepka ob prihodu policistov delno odstranjena ter da bo policija preverila, če ima dogodek znake kaznivega dejanja zoper javni red in mir.

POP TV je poročal, da je na nalepkah, na katerih se je pojavil tudi neonacistični simbol, pisalo "Ne islamizaciji Evrope" in "Evropo Evropejcem".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 11:53 13. Januar 2015.

    Le glejte da jih boste v vatko zavil, da se kateremu las ne skrivi.

  • mph
    23:52 12. Januar 2015.

    :-)

  • Hi5
    19:28 12. Januar 2015.

    mph..you break my heart glede tega, da se strinjaš z mano. Zdaj bom pa lažje spal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.