V Ljubljani našli truplo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V skakalnem bazenu v Mostecu so dopoldne našli truplo. Ljubljanska policija precej skopa s podatki.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 9.30 ure je bila PU Ljubljana obveščena o najdenem truplu v Mostecu (Ljubljana). Kraj so policisti zavarovali in izvedli ukrepe v smeri razjasnitev okoliščin smrti,” sporoča Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policije.

Dodaja, da so truplo odpeljali na Inštitut sodne medicine v Ljubljani, kjer bodo opravili obdukcijo. “Policisti in kriminalisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil tako glede okoliščin smrti kot ugotavljanjem identitete trupla,” še dodaja Ciperle Adlešičeva. Obdukcija naj bi bila končana jutri.

Da na truplu ne bi bilo vidnih znakov nasilja, v sporočilu ni navedeno. Truplo so opazili mimoidoči, ki so o svoji najdbi tudi obvestili policiste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.