V Ljubljani odjeknilo več strelov

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Policisti intenzivno preiskujejo, kaj se je zgodilo.
Oglej si celoten članek

V petek okoli 21. ure je na Križevniški ulici v Ljubljani odjeknilo več pokov. Policisti so jih slišali ob svojem delu, prejeli pa so tudi obvestilo občana. Nekateri mediji so sicer poročali, da je šlo za približno šest strelov, a policija zaenkrat tega še ni potrdila. V dogodku po zdaj zbranih podatkih ni bil nihče poškodovan, poroča STA.

Televizija Slovenija je poročala, da so streli odjeknili v neposredni bližini Mini teatra, kjer je potekala predstava, in judovskega kulturnega centra. V času dogodka je na ulici zavladala panika. Policija vse okoliščine še preverja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.