V Ljubljani štirje zastrupljeni z monoksidom

Foto: Profimedias Javljalnik ogljikovega monoksida.
Foto: Profimedias Javljalnik ogljikovega monoksida.
Do nesreče je prišlo v središču prestolnice.
Oglej si celoten članek

Pri delu z uporabo naprav z notranjim izgorevanjem so se v soboto v središču Ljubljane z ogljikovim monoksidom zastrupili štirje delavci. Pripeljali so jih na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana, a niso več v smrtni nevarnosti, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Do zastrupitve je prišlo okoli 20. ure. Po prvih ugotovitvah so delavci delali v zaprtem prostoru, pri tem pa uporabljali naprave z notranjim izgorevanjem, ki so sproščale monoksid, ter naprave za ogrevanje.

Štiri so zaradi zastrupitve odpeljali na zdravljenje. Policisti okoliščine še preverjajo in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih obveščali pristojno državno tožilstvo, so sporočili.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:18 5. Februar 2023.

    Je bil monoksid ali dioksid? Premislite malo ! Vsaj toliko, kot ste premišljali, ko ste preštevali kovid okužence, ki so …

  • 15:33 5. Februar 2023.

    Pocakajte se na opankovicev sralovod, koliko bo sele potem zastrupitev!

  • 12:49 5. Februar 2023.

    Turbo plinski grelec te ekpresno pošlje v onostranstvo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.