V Ljubljani vlomil v 60 kleti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
20-letnik vlomil v 60 kleti, iz 46 kleti ni ukradel ničesar.
Oglej si celoten članek

Bežigrajski policisti so konec junija 2017 podali kazensko ovadbo zoper 20-letnega Ljubljančana, za katerega sumijo, da je lani poleti vlomil v 60 kleti in skupnih kletnih prostorov stanovanjskih blokov po Ljubljani. S statistiko uspešnosti se ne more pohvaliti. V 46 primerih po vlomu ni odtujil ničesar, v 14 primerih pa je ukradel predvsem kolesa, orodje in druge vrednejše predmete

Ovadenemu 20-letniku je pri vsaj šestih vlomih pomagal 22-letni moški, prav tako Ljubljančan, pri štirih pa pa mlajši moški, katerega identiteto policisti še ugotavljajo. Osumljeni 20-letnik je bil že obravnavan in pravnomočno obsojen za tovrstna kazniva dejanja, medtem ko je 22-letnik nekaznovan in še ni bil obravnavan za kazniva dejanja. 

Vlamljal je praviloma tako, da je s pomočjo orodja (nastavljivi viličasti ključ) odlomil zunanje dele cilindričnih vložkov ključavnic, so še sporočili ljubljanski policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.