V Ljubljani za 24.500 evrov prodajajo 5,5 kvadratnih metrov veliko stanovanje

Foto: nepremicnine.net
Foto: nepremicnine.net
Na spletnem portalu nepremicnine.net se je pred dnevi pojavil oglas, v katerem nepremičninska agencija oglašuje prodajo 5,5 kvadratnih metrov velikega stanovanja. Prodajalec bi zanj rad iztržil skoraj 25 tisočakov.
Oglej si celoten članek

"Atrijsko stanovanje res meri neto le 5,5 kvadratna metra, vendar ima strope visoke 2,8 metra in je bila zato postelja vedno pod stropom, spodaj pa sedežna, miza," je v oglas zapisal nepremičninski agent Sebastjan Vehar.

Foto: nepremicnine.net Stanovanje Foto: nepremicnine.net Stanovanje

Agencijo, ki stanovanje prodaja, smo poklicali; povedali so nam, da so je nekaj zainteresiranih kupcev že prišlo na ogled.  

Na vprašanje, če se jim cena skoraj 4.500 evrov za kvadratni meter ne zdi nenavadno visoka, odgovarjajo, da se pri tako majhnem stanovanju pač ne sme gledati cene na kvadratni meter.

Dodana vrednost stanovanja je po njihovem tudi tlakovano dvorišče, ki meri osem kvadratnih metrov in skupni zeleni atrij, notranje dvorišče starejšega bloka.

 

Za primerjavo, v Mariboru lahko za ta denar kupite eno oziroma dvosobno stanovanje, veliko do 60 kvadratnih metrov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 10:41 21. September 2016.

    To je za oddajanje "popoldanski huk"... mišljeno.. <br />- bo imel hitro povrnjen nakup..

  • 08:32 21. September 2016.

    Notsocommon, v kakšnem pogledu je to tesno stanovanjce nišno? Kaj ponuja? Utesnjen prostor, nič drugega.

  • 08:29 21. September 2016.

    Mene pa zanima, komu so taka majhna stanovanja namenjena? Kolikor vem, je minimalna velikost primernega stanovanja za samsko osebo 25 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.