V ljubljanskem vrtcu uhajal plin, pet ljudi odpeljali v klinični center

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policijska uprava Ljubljana je bila danes nekaj po pol deveti uri obveščena o uhajanju plina v vzgojno- varstvenem zavodu na Črtomirovi ulici v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Na kraj so nemudoma odhiteli policisti, posredovali so tudi gasilci in reševalci. Po prvih ugotovitvah naj bi prišlo do uhajanja plina v kuhinji pri plinskem kotlu. 

Zaradi preventivnih razlogov so cel vrtec evakuirali, pet oseb, ki so se v tem času nahajale v kuhinji, pa so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center.

Od otrok po podatkih policije ni bil nihče poškodovan.

Gasilci so prostore pregledali in ugotovili, da ni nevarnosti za bivanje.

Ta trenutek še poteka ogled kraja dogodka, več informacij bodo policisti posredovali po končanem ogledu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.