V Ljutomeru akcijo začeli gasilci, končali pa specialci

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Prleški gasilci so ob gašenju dveh kombijev in prikolice naleteli na sumljiv predmet. Na koncu so se z njim ukvarjali bombni tehniki.
Oglej si celoten članek

"Danes ob 4.22 uri smo bili policisti obveščeni, da v bližini Avtobusne postaje v Ljutomeru gorita dve vozili. Na kraj so bili poslani gasilci. Policisti so kraj zavarovali," je pojasnila Suzana Rauš s PU Murska Sobota. 

Zagorela sta dva kombija in eno priklopno vozilo. V bližini je bil tudi kovinski kontejner, ki ni zagorel, v njem pa se je po izjavi gasilcev nahajal sumljiv predmet.

Policija je zato na kraj poslala bombne tehnike specialne enote policije. K sreči pa se je izkazalo, da predmet ni nevaren oziroma da ne gre za eksplozivno telo. Policija nadaljuje z ogledom požara.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.