V lokalu zabodel 28-letnika

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
24-letni Celjan je včeraj v Celju v prsni koš zabodel 28-letnika.
Oglej si celoten članek

"V noči na 31. julij je v enem izmed lokalov športnega objekta Arena Petrol v Celju prišlo do prepira in prerivanja med štirimi gosti lokala. Med prerivanjem je 24-letni Celjan izvlekel nož in v prsni koš zabodel 28-letnika iz Celja ter ga hudo telesno poškodoval. Osumljeni 24-letnik je po dejanju s kraja dogodka pobegnil," so sporočili s Policijske uprave Celje. 

28-letnika so tako hudo poškodovanega znanci odpeljali v Zdravstveni dom Celje, od koder je bil napoten v Splošno bolnišnico Celje, kjer je po kirurški oskrbi ostal na zdravljenju.

Osumljenca našli

Policisti so malo po dogodku našli 24-letnega osumljenca in mu odvzeli prostost. A so mu po zbranih obvestilih in dokazih tudi odpravili pridržanje, saj razlogov zanj ni bilo.

Zaradi suma poskusa uboja ga bodo kazensko ovadili. Grozi mu do 15 let zaporne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:21 2. Avgust 2011.

    Še ena od epskih neumnosti zloglasnih celjskih sodišč! :)<br />Sedaj je na navadnih prebivalcih celjskega konca, da se sproti obveščajo, …

  • 16:07 2. Avgust 2011.

    Nekoga "štihneš", pa ne razloga za pridržanje? HALO! Samo v Sloveniji ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.