V MB eksplodirala prava bomba?

Foto: Bralec Tadej Eksplozija v Mariboru Foto: Bralec Tadej Eksplozija v Mariboru Foto: Bralec Tadej Eksplozija v Mariboru Foto: Bralec Tadej Eksplozija v Mariboru Foto: Bralec Tadej Eksplozija v Mariboru Foto: Bralec Tadej Eksplozija v Mariboru Foto: Bralec Tadej Eksplozija v Mariboru
V Mariboru v hiši prišlo do eksplozije. Poškodovan je bil 30-letni moški.
Oglej si celoten članek

Okoli 21. ure je iz do sedaj neznanega vzroka prišlo do eksplozije v hiši na cesti XIV. Divizije v Mariboru in nato do požara. Pri tem se je poškodoval 30-letni moški, ki so ga odpeljali v UKC Maribor.

Policisti so zavarovali kraj in zbirajo obvestila, nadaljevali bodo z ogledom.

Eksplozija prave bombe?

Čeprav vzrok eksplozije uradno še ni znan, je TV Slovenija  neuradno poročala, da naj bi šlo za eksplozijo prave bombe, saj naj naj bi bila hiša brez plinske napeljave. 

Sosedje naj bi po njihovih informacijah v okolici hiše opazili tri neznance, ki naj bi se domnevno tja pripeljali z avtomobilom puljske registracije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.