V Metliki moškemu na parkirišču grozil s pištolo

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Policisti osumljenca, starega znanca policije, že prijeli.
Oglej si celoten članek

Policisti PP Metlika so bili v četrtek nekaj po 19. uri bili s strani več prestrašenih občanov obveščeni, da pijan moški na javnem kraju grozi z orožjem. 

Moški je na parkirnem prostoru grozil oškodovancu, ki je izstopal iz svojega vozila. Grozil je, da ga bo ubil in grožnje podkrepil s pištolo. Oškodovanec je uspel pobegniti in na pomoč poklicati policiste. Storilec je s pištolo grozil tudi gostom gostinskega lokala in se nedostojno vedel.

Policisti so takoj odšli na kraj, kršitelja obvladali, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. 

Kot so sporočili s policije, so 27-letnega moškega že večkrat obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja. S preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin še nadaljujejo.  

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:12 14. Februar 2020.

    Nečak mame Elke iz Ambrusa?

  • 10:10 14. Februar 2020.

    In ta patron je bil večkrat obravnavan. Upam ga bodo sedaj zaprli in na prisilno delo. Ali mora nekoga pospraviti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.