Razbil steklo, jo povlekel ven in zabodel. 36-letnica je v kritičnem stanju.

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Napadena 36-letnica je v kritičnem stanju.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 13. uri je bila na območju Most huje poškodovana 36-letna ženska. Po do sedaj zbranih obvestilih jo je z ostrim predmetom poškodoval 36-letni osumljenec, nekdanji partner oškodovanke. Oškodovanka je po prvih podatkih z vozilom parkirala na enem izmed parkirišč na območju Most. Do vozila je prišel osumljeni, ki je vpil in ji grozil ter razbil steklo vozila, nato pa oškodovanko povlekel iz vozila in jo zabodel z ostrim predmetom, so sporočili policisti. 

Odpeljali so jo v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, njeno življenje pa je ogroženo.

Po dejanju je osumljenec s kraja pobegnil, kmalu po dogodku pa so ga policisti prijeli na območju Zaloga in mu odvzeli prostost.

Policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil in intenzivno kriminalistično preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja poskusa uboja. Več podrobnosti zaradi preiskave, ki še poteka, ne morejo posredovati.

Sinoči je do poskusa uboja prišlo v Velenju. 33-letnik je napadel 36-letnka, ki ga je pred najhujšim najbrž rešil sosed, ki ga je zvlekel v svoje stanovanje. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:59 30. Januar 2022.

    Grozno! Vsak dan več družinskih tragedij. Kmalu se bodo tudi pri nas snemale serije o takih in onakih morilcih.

  • 22:38 30. Januar 2022.

    V zapor z njim tam pa naj poskrbijo zanj na dnevni bazi.

  • 20:37 30. Januar 2022.

    Tovrstnim neuravnovešencem priporočam, da drugič najprej na sebi preizkusijo, če je nož dovolj oster,

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.