V Murski Soboti neznanec oropal zlatarno

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Neznani storilec napadel uslužbenko zlatarne v času, ko je zapirala trgovino.
Oglej si celoten članek

Operativno komunikacijski center PU Murska Sobota je nekaj minut pred 13. uro sprejel obvestilo, da je v Murski Soboti prišlo do storitve kaznivega dejanja ropa v zlatarni na Slovenski ulici.

Po prvih zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je doslej neznani storilec napadel uslužbenko zlatarne ob zapiranju trgovine.

Neznani storilec je vitkejše postave, visok približno od 170 do 180 cm, oblečene je imel temne hlače in modro srajco, na glavi je imel klobuk in sončna očala, na hrbtu pa je nosil temnejši nahrbtnik.

Ali je uslužbenka v napadu utrpela telesne poškodbe in ali je bilo kaj odtujenega, policija še ugotavlja.

Policija naproša občane, da naj v primeru, da so karkoli videli ali slišali, pokličejo na anonimno številko policije 080 1200 ali na 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.