V najetem vikendu gojil marihuano

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
30-letniku zasegli posušene konopljo in poželi 40 sadik.
Oglej si celoten članek

Hišno preiskavo so včeraj izvedli policisti policijske postaje Ruše in Policijske postaje vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor.

Zanimali so jih nelegalni posli 30-letnega, preiskali so najeto vikend hišo območju občine Selnica ob Dravi in stanovanjsko hišo na območju občine Ruše.

Zasegli so mu več manjših PVC-paketov, v katerih je bila posušena konoplja, dva mlinčka za mletje marihuane, tehtnici, manjši posodi s konopljo in stekleno posodo z žganjem, v katerem je namočena konoplja.  Prav tako so mu poželi in zasegli 40 sadik konoplje, ki so bile velike od 60 do 160 centimetrov. Osumljenca bodo kazensko ovadili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.