V naslednjih dneh padavine

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vremenska napoved za naslednje dni. Danes ponoči se bo dež razširil nad večji del Slovenije. Jutri bo povečini suho, v torek so znova napovedane padavine.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Agencije RS za okolje (Arso) bo danes sredi dneva na Primorskem začelo deževati, ponoči pa se bo dež razširil nad večji del Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 16 stopinj Celzija. Jutri bo v vzhodni Sloveniji povečini suho, drugod bo oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 9, najvišje dnevne do 13 stopinj.

V torek bo v zahodni in južni Sloveniji pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V sredo bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Podrobnosti najdete na vreme.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.