V nasprotno smer proti Ljubljani

Foto: Žurnal24 Nevarnemu vozniku grozi velika kazen, k sreči pa njegova napaka ni bila usodna z
Na gorenjski avtocesti je zjutraj neznan voznik vozil po avtocesti v nasprotno smer. Dogodek se je k sreči končal srečno.
Oglej si celoten članek

Voznik je vozil v nasprotno smer med priključkom Brezje in priključkom Hrušica v smeri Karavank. Andrej Zakrajšek, tiskovni predstavnik PU Kranj, je povedal, da jih je o nevarnem avtomobilu obvestil eden izmed voznikov, vendar so takoj zatem dobili obvestilo, da nevarnosti ni več. Ali je zapeljal z avtoceste ali pa je zgolj obrnil v pravo smer, policisti ne vedo.

Policija skuša sedaj izslediti voznika in upa, da ji bodo v pomoč nadzorne kamere. Če ga bodo našli, mu grozi 300 evrov kazni in pet kazenskih točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.