V nedeljo nad nas polarni zrak

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meteorologi na agenciji za okolje napovedujejo, da nas bo v nedeljo preplavil polarni zrak in nad nami vztrajal vse do druge polovice prihodnjega tedna.
Oglej si celoten članek

Danes dopoldne še velja uživati v sončnem vremenu in temperaturah do 20 stopinj Celizija, saj se bodo občasne krajevne padavine, deloma plohe, od jugozahoda postopno širile v notranjost države. Tudi za jutri na agenciji za agencija za okolje napovedujejo občasen dež, predvsem pa ohladitve: "Ohladilo se bo, pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Temperature bodo od 4 do 10, ob morju do 13 stopinj Celizija."

V torek možna slana

Tudi v ponedeljek bo še oblačno z nekaj plohami. V noči na torek se bo zjasnilo, a bo zjutraj ponekod možna slana. Čez dan se bo od zahoda oblačnost povečala. Popoldne bo predvsem v zahodni Sloveniji občasno rahlo deževalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.