V nekaj minutah povzročila pet nesreč

Foto: Gasilska brigada Maribor
Foto: Gasilska brigada Maribor
Škoda znaša 45 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Nemčija. 40-letna ženska, ki je imela v avtomobilu tudi svojo 3-letno hčerko, je le v 14-tih minutah povzročila kar pet prometnih nesreč. V mestu Passau je sprva pri semaforju, na katerem je gorela rdeča luč, zapeljala vzvratno, pri čemer je trčila v drugi avtomobil.

Malo kasneje je trčila še v vozilo, ki je bilo postavljeno pred njo. Sledil je še en trg v avto za njo, poroča Bild.

Kako to, da ni zaključila s svojo vožnjo, zakaj vpleteni niso poklicali policije, Bild ne pojasnjuje; piše, da je ženska zvožnjo nadaljevala, pri čemer je pri vožnji v ovinek povzročila še eno nesrečo. Dva avtomobila sta zletela s ceste, eden se je prevrnil na streho.

Ali je šlo za zdravstvene težave ženske, policija še ne potrjuje, preiskava še poteka. Opita ali pod vplivom drog ni bila.

V nesrečah je bilo pet ljudi lažje poškodovanih, med njimi tudi voznica sama in njena triletna hčerka.

Materialna škoda vseh nesreč znaša 45 tisoč evrov.

*fotografija je simbolična

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.