V Nemčiji poleg klasične kmalu tudi mobilna TV

Foto: Žurnal24 Čez nekaj let bodo lahko Nemci televizijo gledali tudi prek mobilnih telefonov.
Po odločitvi nemškega urada za varstvo konkurence lahko trije največji mobilni operaterji začnejo razvijati mobilno televizijo.
Oglej si celoten članek

Nemški urad za varstvo konkurence je odobril načrte treh največjih mobilnih operaterjev v državi: T-Mobila, O2 in Vodafona, da naredijo skupno tehnično platformo za televizijo na mobilnih telefonih.

Mobilna TV na tehnologiji DVB-H
Omenjeni trije operaterji bodo tako lahko nemške uporabnike mobilne telefonije razvajali s televizijo, ki bo temeljila na tehnologiji DVB-H. Kljub temu pa je nemški urad za varstvo konkurence operaterjem postavil še nekatere pogoje, ki jim bodo omogočali, sa se svobodno odločajo, katerega ponudnika bodo izbrali. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.