V nesreči avtobusa umrl dojenček

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V nesreči avtobusa na jugu Francije je danes umrl dojenček, približno 35 ljudi je bilo ranjenih, trije so v kritičnem stanju, je sporočila francoska policija.
Oglej si celoten članek

Avtobus z romunskimi turisti je potem, ko mu je počila ena od pnevmatik, trčil v drugo vozilo in se čez varnostno pregrado prevrnil na nasprotno vozeči pas avtoceste.

Nesreča se je pripetila blizu mesta Vidauban na avtocesti v smeri proti Nici. Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP so potniki romunski državljani, najmanj osem pa jih je huje ranjenih. V drugem vozilu ni bil ranjen nihče. Avtobus je bil na poti iz Madrida v romunsko Bistrito.

Oblasti so na kraj nesreče poslale 120 reševalcev, 30 rešilcev in devet helikopterjev, da bi žrtve nesreče prepeljali v bolnišnice v Marseillu, Nici in Toulonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.