V nesreči poškodovana sopotnica

Foto: Žurnal24
Včeraj sta se na območju Murske Sobote zgodili dve prometni nesreči. V eni je bila udeleženka telesno poškodovana, škode pa je za 2000 evrov.
Oglej si celoten članek

V prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Murska Sobota je bila včeraj ena udeleženka telesno poškodovana. V trku dveh osebnih avtomobilov pred naseljem Vanča je nastala škoda v višini 2000 evrov.

Policisti so sicer včeraj obravnavali še tatvino in vlom. Neznani storilec je vlomil v športni objekt in povzročil za 100 evrov škode, na parkirnem prostoru v Grabonošu pa je neznanec in parkiranega tovornega vozila odtujil 200 litrov goriva.

S PU Murska Sobota sporočajo še, da bodo danes pogostejše meritve hitrosti na relaciji Murska Sobota - Hodoš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.