V nesreči smrt dveh 15-letnic

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Hrvaška je pretresena. V jutranji prometni nesreči pri Pleternici sta umrli dve 15-letni dekleti. Nesrečo je povzročil 22-letni pijani voznik.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo, ko je 22-letni voznik izgubil oblast nad vozilom VW Passat, v katerem so bila poleg njega še tri mlada dekleta. Zletel je s ceste in se zaletel v betonski zid. Voznik ni v življenjski nevarnosti, ena izmed sopotnic je v domači negi, medtem ko sta dve mladi dekleti v nesreči umrli.

Kot poročajo hrvaški portali sta bili v nesrečnem avtomobilu dve sestri, njuna prijateljica in fant ene izmed njih. Ena sestra je nesrečo preživela le z lažjimi poškodbami, druga je na mestu umrla.

22-letni voznik je imel v organizmu 1,35 promila alkohola; skozi mesto Resnik, kjer je prišlo do nesreče, je nekaj minut po polpeti zjutraj brzel z veliko hitrostjo, izgubil oblast nad vozilom in se najprej zaletel v prometni znak, nato pa še betonski zid, pri čemer sta dve 15-letni dekleti izgubili življenje.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 07:56 29. Avgust 2016.

    Skippy a maš privide? Kje sem napisal da je kriv nekdo drug? Slovenceljni kot si ti so mojstri napačnega branja.

  • 21:26 28. Avgust 2016.

    In kaj mamo mi Slovenci kle zraven??Sej se naši tut pobijajo,pa nikomur nič,kanede.

  • 20:46 28. Avgust 2016.

    Skippy a imaš hčerko ??<br />A ji boš 15 letni pustil da ti ga sr*ačka naokoli ponoči do 5 zjutraj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.