V nesreči umrl 35-letni kolesar

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prometna nesreča se je zgodila nekaj pred 13. uro med Lohačo in Poljšakovo kočo pri vasi Strmca nad Planino pri Rakeku.
Oglej si celoten članek

S PU Koper so sporočili, da je v nesreči umrl 35-letni kolesar. Kolesar je po prvih ugotovitvah policije na gozdni cesti v nepreglednem ovinku zapeljal levo in trčil v osebni avtomobil, ki ga je pravilno pripeljala 49-letna voznica. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Poleg policistov Prometne policije Koper so na kraj nesreče prišli tudi reševalci nujne medicinske pomoči Postojna in Logatec, ki so ponesrečeni osebi nudili pomoč, a neuspešno.

O prometni nesreči so obvestili tudi pristojno državno tožilstvo in preiskovalnega sodnika. Policija še preiskuje vzroke tragične prometne nesreče.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:51 25. April 2020.

    In kdo sedaj obremenjuje zdravstveni sistem .... motoristi al kolesarji ki se vozijo brez da bi pogledali levo desno in …

  • 17:31 25. April 2020.

    Letos je ogromno novih kolesarskih navdušencev ,ki pa presegajo svoje zmožnosti .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.