V nesreči umrli trije Makedonci

Foto: Žurnal24 HRVAŠKA, NESREČA, MAKEDONSKI DRŽAVLJANI Foto: Žurnal24 HRVAŠKA, NESREČA, MAKEDONSKI DRŽAVLJANI Foto: Žurnal24 HRVAŠKA, NESREČA, MAKEDONSKI DRŽAVLJANI Foto: Žurnal24 HRVAŠKA, NESREČA, MAKEDONSKI DRŽAVLJANI
V prometni nesreči, ki se je davi okoli 4.30 pripetila na avtocesti Zagreb–Beograd pri Novi Gradiški na Hrvaškem, so umrli trije makedonski državljani, ki so začasno delali v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Preiskovalni sodnik je ob tem še dodal, da se zdravniki borijo za življenje 40-letnega voznika, ki je hrvaški državljan makedonskega porekla.

V nesreči je bil lažje poškodovan 27-letni sovoznik, ki je prav tako makedonski državljan. Umrli moški so bili stari 32, 35 in 49 let, hrvaški spletni portali pa so objavili fotografijo razbitega avtomobila znamke Toyota s koprsko registracijo.

FOTOGRAFIJE SI OGLEJTE V GALERIJI.

Po prvih informacijah je nesreči botrovala utrujenost voznika, ki je avtomobil zapeljal s cestišča. Hrvaški mediji poročajo, da je peterica iz Slovenije potovala na pogreb v Makedonijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.