V nesreči umrlo šest šolarjev

Foto: EPA
Foto: EPA
V nesreči šolskega avtobusa in kamiona je umrlo šest šolarjev, je potrdila francoska policija.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo zjutraj nekaj minut po sedmi uri nedaleč od mesta Rochefort na zahodu Francije, poroča agencija AFP. V avtobusu je bilo 17 učencev; šest jih je umrlo, ostali so poškodovani.

To je že druga velika nesreča šolskih avtobusov na francoskih cestah v zadnjih dneh. Včeraj je na vzhodu Francije, nedaleč stran od meje s Švico, zaradi poledenelega cestišča zdrsnil šolski avtobus, pri čemer sta umrla dva učenca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:29 12. Februar 2016.

    za tvojo bolezen ni leka zbiram zamaške za slovenske pankrte kaj pejte na političarje policaje sodnike bankirje oni vam posiljujejo …

  • 17:07 11. Februar 2016.

    spet si zdravila pozabu vzet

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.