V nesreči več poškodovanih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V bližini Celja sta se na avtocesti zgodili dve prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo na straneh Uprave RS za zaščito in reševanje je v nesreči, ki se je zgodila okoli 17. ure med priključkoma Celje-center in Celje-vzhod udeleženih več vozil, prav tako naj bi bilo več oseb poškodovanih. Avtocesta je na tem delu popolnoma zaprta v smeri Maribora.

"Nastal je zastoj. Za voznike osebnih vozil je promet preusmerjen na vzporedno regionalno cesto preko izvoza Celje - center in uvoza Slovenske Konjice," pravijo podatki Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Prometna nesreča se je zgodila tudi med priključkoma Celje-vzhod in počivališčem Zima, a so posledice že odstranjene.

Po podatkih policije so bila v eni nesreči udeležena tri, v drugi dve osebni vozili. Natačnih podatkov o številu poškodovanih in kako hude so poškodbe, še ni, vendar po prvih informacijah naj ne bi bile hujše. Ogled kraja nesreče še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.