V nesreči znova umrl motorist

Foto: Žurnal24 arclin, nesreča, motorist, Foto: Žurnal24 arclin, nesreča, motorist, Foto: Žurnal24 arclin, nesreča, motorist,
Motorist umrl, sopotnica na motorju in voznica osebnega vozila hudo poškodovani.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek malo pred 20. uro je v prometni nesreči v Arclinu pri Vojniku prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je umrl motorist, sopotnica na motorju in voznica osebnega vozila, v katerega je trčil, pa sta se huje poškodovali.

Do nesreče je prišlo, ko je motorist, ki je vozil iz smeri Vojnika proti Celju, v Arclinu trčil v osebno vozilo, ki je vozilo pred njim in je zavijalo levo, kar je motorist očitno spregledal.

Še en motorist umrl za posledicami nesreče
V petek popoldan pa so bili celjski policisti tudi obveščeni, da je v celjski bolnišnici za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila 18. maja izven naselja Lepa njiva, umrl 18-letni voznik motornega kolesa. Letos je tako na cestah celjske regije umrlo že pet ljudi, lani v enakem obdobju pa devet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.