V neznano odšla 15-letnica

Foto: Žurnal24
16. julija je neznano kam odšla 15-letna Velenjčanka Tjaša Tadeja Auser. Policija prosi za pomoč pri njenem iskanju.
Oglej si celoten članek

Tjaša Tadeja Auser je visoka 165 centimetrov, vitke postave in daljših, na črno in rdeče pobarvanih gladkih las. Auserjeva je bila oblečena v črno majico s kratkimi rokavi in v črno usnjeno mini krilo s črnim usnjenim pasom, na katerem je značka z dvema kitarama. Ob sebi je imela črno platneno torbo z naramnicami, obuta pa je bila v natikače japonke črne barve. Pogrešana je od doma odšla 15. junija ob pol deseti uri.

Občane in občanke policija naproša, naj v primeru, da bi pogrešano videli, to nemudoma sporočijo na telefonsko številko 113 oziroma na najbližjo policijsko postajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.