V NK Olimpija parkirajo na "invalidih"

Foto: Žurnal24 avto bmw, nk olimpija, invalidi, parkiranje
Člani NK Olimpije se imajo očitno za invalide, saj so svoja sponzorska vozila parkirali kar na prostoru za invalide.
Oglej si celoten članek

"Ob obisku nakupovalnega središča v Ljubljani sem na parkirišču za invalide v garažni hiši opazila parkirana dva sponzorska avtomobila Olimpije. Sprašujem se, ali so v NK Olimpija res vsi invalidi, ki najbrž tudi ne potrebujejo za parkiranje na invalidskih parkirnih mestih znaka invalid, ker je dovolj grb Olimpije na avtomobilu. Ali sankcije za 'športnike' obstajajo?" se sprašuje bralka.

Brezvestneži invalidom kršijo svobodo
"Da lahko parkiram v bližini vhoda, mi pomeni tako rekoč vse," je razložil paraplegik Rafko Jurjevčič. "Če moram vozilo pustiti kje drugje, nujno potrebujem pomočnika, s čimer izgubim svojo samostojnost." Kot dodaja, ne more razumeti, zakaj se zdravi ljudje, ki tako pogosto zasedajo njihove prostore, ne zavedajo, kako življenjsko pomembno je za invalide njim prilagojeno parkirno mesto.

Zakon za parkiranje na mestu, rezerviranem za invalide, predvideva 80 evrov kazni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.