V Novi Gorici odstopil podžupan

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tomaž Slokar odstopil z mesta podžupana.
Oglej si celoten članek

"31. januar 2013 s funkcije podžupana Mestne občine Nova Gorica odstopil dosedanji podžupan Tomaž Slokar. Tomaž Slokar se je v soglasju s stališči Izvršilnega odbora Mestnega odbora SDS Nova Gorica odločil za odstop, ker je ocenil, da v razmerah političnega delovanja in odločanja, ko ne v Mestnem svetu kot tudi ne v organih izvajanja občinske uprave ni oblikovane ne koalicije ne opozicije, svoje vloge ne more opravljati na način, ki bi bil skladen z njegovim delovnimi pristopi, načeli in prepričanji," so v sporočilu za javnost zapisali v SDS.

Svoje delo bo nadaljeval kot mestni svetnik. "Vodilo delovanja celotne svetniške skupine je in ostaja pošteno in odgovorno delo za skupno dobro vseh občank in občanov, z jasnim občutkom za to, kaj je prav in pravično ter kaj je nespodobno in narobe."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:46 26. Januar 2013.

    FAKN BI BILO, DA BI STRANKA sds IZGINILA

  • 20:09 25. Januar 2013.

    A so ga našli novinarji s kakšno packarijo? SDS ne odstopa .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.