V novo jutro s 300 tisoč evri

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V nedeljo zjutraj je italijanskega obiskovalca Hitovega največjega igralniško-zabaviščnega centra Perla presenetil dobitek v znesku skoraj 300 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Hitov gost iz Italije si je z zmagovalno kombinacijo na igralnem avtomatu z motivom Buffet Mania priigral dobitek v višini 296.650 evrov. Dobitek je najvišji na igralnih avtomatih v Hitovih centrih letos.

Avtomat se nahaja v tako imenovanem priveju, kjer lahko gostje na 35 različnih avtomatih stavijo od 50 centov vse do 800 evrov. Marca bodo ponudbo iger obogatili z novim sistemom progresiv Reel'em in, ki bo povezoval šest igralnih avtomatov in omogočal še višje dobitke, zagotavljajo v Hitu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.